100% επιτυχία στην πρόβλεψη και του φετινού νικητή της Eurovision 2014

Μετά από μια ψηφοφορία πραγματικό θρίλερ, επιβεβαιώθηκα για άλλη μια χρονιά, προβλέποντας σωστά τη νικήτρια χώρα, Αυστρία. Ακόμη και φέτος που πολλοί δεν μπορούσαν να διακρίνουν τη νικήτρια χώρα, εγώ την προέβλεψα σωστά 1 ώρα πριν ξεκινήσει ο τελικός.

Την Ελλάδα την περίμενα στη θέση 19 και τερμάτισε στη θέση 20 τελικά. Ήταν αναμενόμενη η σχεδόν τελευταία θέση, μιας και τόσο το τραγούδι όσο και η σκηνική παρουσία αλλά και τα τηλεοπτικά πλάνα ήταν κάτω του μετρίου. Το τραγούδι flat χωρίς καμιά κορύφωση, επαναλαμβανόμενο που στο τέλος κούραζε. Τη σκηνική εμφάνιση δεν γίνεται να τη βαθμολογήσω με πάνω από 2 βαθμούς με άριστα το 10, ενώ τα πολλά τηλεοπτικά πλάνα με το κοινό να χορεύει και ιδιαίτερα το πλάνο με την αργή κίνηση που θύμιζε τη Σουηδία και το Euphoria (2012), τα αφήνω ασχολίαστα. Όπως είπα και σε προηγούμενο post μου θα έχουμε επανάληψη του 2012, μόνο που αυτή τη φορά θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα για την Ελλάδα, μιας και έλειπαν Κύπρος, Βουλγαρία, κλπ, που ψηφίζουν παραδοσιακά Ελλάδα.

Τέλος, να πω ότι η Ελλάδα πρέπει να ανοίξει τον Ελληνικό τελικό, όπως κάνουν σχεδόν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες και να μην αναθέτει μόνο σε μια-δυο εταιρείες την εκπροσώπηση της χώρας. Άνοιγμα του διαγωνισμού προς όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες (είτε έχουν συμβόλαιο με εταιρεία είτε είναι ανεξάρτητοι).

Συγχαρητήρια στην Αυστρία και στο μήνυμα που κατάφερε να περάσει!

Καλό βράδυ σε όλους!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s