Οι δεύτερες και τελευταίες γενικές πρόβες των χωρών του Eurovision Song Contest 2016

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγα λεπτά οι πρώτες γενικές πρόβες όλων των χωρών που συμμετέχουν στον Eurovision Song Contest 2016. Κατ’ εξαίρεση, οι πρώτες γενικές πρόβες των Big 5 χωρών (France, Spain, Germany, Italy, United Kingdom) θα πραγματοποιηθούν στις 6 και 7 Μαΐου. Το τί είδαν τα ματάκια μας και τί άκουσαν τα αυτάκια μας τις τελευταίες 4 μέρες, απλά δεν περιγράφεται με δυο λέξεις. Από εκπληκτικές ερμηνείες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και “δεν σου επιτρέπουν” να κάνεις τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή από το να ακούς, μέχρι άθλιες ερμηνείες που δεν τις ακούμε ούτε στα χειρότερα πανηγύρια. Από εκπληκτικές επαγγελματικές σκηνικές παρουσίες που πραγματικά εντυπωσιάζουν, μέχρι κιτσαρίστικες σκηνικές παρουσίες-αντιγραφές προηγούμενων ετών που ενώ είχαν σαν στόχο να εντυπωσιάσουν το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλέσουν το γέλιο. Όλα αυτά όμως θα τα δούμε αναλυτικά από αύριο το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, μέσα από μαραθώνιες καλύψεις εκ μέρους μου των τελευταίων γενικών προβών όλων των χωρών που θα πραγματοποιηθούν στις 6, 7 και 8 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο 6 Μαΐου στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσουν οι τελευταίες πρόβες του 1ου Ημιτελικού, το Σάββατο 7 Μαΐου στις 13:45 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσουν οι τελευταίες πρόβες του 2ου Ημιτελικού, ενώ την Κυριακή 8 Μαΐου στις 13:30 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσουν οι τελευταίες πρόβες της διοργανώτριας χώρας (Sweden) και των Big 5 χωρών. Μέσα από τις τελευταίες πρόβες θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πρώτοι από όλους τις 10 χώρες από τον κάθε Ημιτελικό που θα προκριθούν στον Τελικό και φυσικά τη φετινή νικήτρια χώρα (υπό την προϋπόθεση ότι θα καταφέρω και φέτος όπως συμβαίνει τα τελευταία αρκετά χρόνια να είμαι σωστός στις προβλέψεις μου).

Ραντεβού αύριο το πρωί λίγο μετά τις 10:20, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η πρόβα της χώρας που θα εμφανιστεί πρώτη στον 1ο Ημιτελικό.

Τα δικά μου προγνωστικά για τον Eurovision Song Contest 2016 θα τα βρείτε κάνοντας κλικ στο “2016 PREDICTIONS” στο πάνω μενού ή εδώ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s