Η Βουλγαρία εκπροσωπείται από τον Kristian Kostov και το τραγούδι Beautiful mess

Η Βουλγαρία φέτος στέλνει τον Kristian Kostov με το τραγούδι Beautiful mess. Ένα πολύ νεαρό παιδί, ενώ αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι ο πρώτος performer στον Eurovision Song Contest που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα. Το τραγούδι από συνθετικής άποψης δεν μπορεί να διεκδικήσει με τίποτα την πρωτιά, ενώ και η ερμηνεία δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ίσως μελλοντικά να μας παρουσιάσει κάτι πολύ πιο όμορφο ο Kristian.

Στο σημείο αυτό, ολοκληρώνονται όλες οι επίσημες παρουσιάσεις των τραγουδιών και των 19 χωρών που διαγωνίζονται στον 2ο Ημιτελικό του Eurovision Song Contest 2017. Τα δικά μου προγνωστικά έχουν οριστικοποιηθεί για τον 2ο Ημιτελικό προσωρινά με βάση μόνο την σύνθεση του κάθε τραγουδιού αλλά και την φωνητική επάρκεια όπου αυτό ήταν εφικτό (πολύ playback είχαμε). Στις αρχές Μαΐου, όπως κάθε χρόνο, θα δώσω τα οριστικά προγνωστικά μου με βάση την σύνθεση του κάθε τραγουδιού, την φωνητική επάρκεια του κάθε ερμηνευτή, την σκηνική παρουσία της κάθε συμμετοχής και το όλο feeling που μου αφήνει η κάθε συμμετοχή, ενώ θα υπάρξει και βαθμολογία.

Τα δικά μου προγνωστικά για τον Eurovision Song Contest 2017 θα τα βρείτε κάνοντας κλικ στο “2017 PREDICTIONS” στο πάνω μενού ή εδώ.

Advertisements