Η Αρμενία εκπροσωπείται από την Artsvik και το τραγούδι Fly with me

Η Αρμενία φέτος στέλνει την Artsvik με το τραγούδι Fly with me. Περίμενα πολύ περισσότερα από την Αρμενία φέτος. Εκτιμώ ότι δεν θα έχει μεγάλη απήχηση το συγκεκριμένο τραγούδι. Ας περιμένουμε όμως και τις γενικές πρόβες του Μαΐου.

Στο σημείο αυτό, ολοκληρώνονται όλες οι επίσημες παρουσιάσεις των τραγουδιών και των 18 χωρών που διαγωνίζονται στον 1ο Ημιτελικό, αλλά και γενικότερα όλων των χωρών που θα διαγωνιστούν στον Eurovision Song Contest 2017. Τα δικά μου προγνωστικά έχουν οριστικοποιηθεί και για τον 1ο Ημιτελικό προσωρινά (όπως συνέβη και με τον 2ο Ημιτελικό πριν μερικές μέρες) με βάση μόνο την σύνθεση του κάθε τραγουδιού αλλά και την φωνητική επάρκεια όπου αυτό ήταν εφικτό (πολύ playback είχαμε). Στις αρχές Μαΐου, όπως κάθε χρόνο, θα δώσω τα οριστικά προγνωστικά μου με βάση την σύνθεση του κάθε τραγουδιού, την φωνητική επάρκεια του κάθε ερμηνευτή, την σκηνική παρουσία της κάθε συμμετοχής και το όλο feeling που μου αφήνει η κάθε συμμετοχή, ενώ θα υπάρξει και βαθμολογία.

Τα δικά μου προγνωστικά για τον Eurovision Song Contest 2017 θα τα βρείτε κάνοντας κλικ στο “2017 PREDICTIONS” στο πάνω μενού ή εδώ.

Advertisements