43 τραγούδια από 43 χώρες έτοιμα να διαγωνιστούν στον Eurovision Song Contest 2017

Έχουμε πλέον στην διάθεσή μας και τα 43 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον Eurovision Song Contest 2017, ανάμεσα σε αυτά είναι και το νικητήριο τραγούδι.

Όσον αφορά τον Μεγάλο Τελικό και με βάση τα σημερινά δεδομένα, από τις 43 χώρες, 8 χώρες εκτιμώ ότι έχουν μεγάλη πιθανότητα νίκης: France, Italy, Poland, Denmark, Australia, Belgium, Serbia, Sweden (οι χώρες δίνονται με τη σειρά που δημοσίευσαν το τραγούδι τους και δεν έχει να κάνει με την τελική κατάταξη που εκτιμώ ότι θα έχουν). Δεν μένει παρά να τις ακούσω και να τις δω live κατά τη διάρκεια των γενικών προβών στη σκηνή του Κιέβου για να δώσω τα οριστικά προγνωστικά μου.

Όπως κάθε χρόνο, μετά την ολοκλήρωση των γενικών προβών όλων των χωρών στις αρχές Μαΐου θα δώσω τα οριστικά προγνωστικά μου για τον 1ο Ημιτελικό, για τον 2ο Ημιτελικό και για τον Μεγάλο Τελικό. Επιπρόσθετα φέτος, θα δημοσιεύσω και την αναλυτική βαθμολογία μου για κάθε συμμετοχή, δίνοντας από 1 έως 10 βαθμούς στην σύνθεση, στην φωνητική επάρκεια, στην σκηνική παρουσία και στην συνολική αίσθηση που μου αφήνει η κάθε συμμετοχή.

It’s getting really exciting, and I just can’t hide it.

Advertisements