Αύριο Πέμπτη 4 Μάη ο σχολιασμός και η αναλυτική βαθμολογία του EuroHall για τις 42 χώρες που συμμετέχουν στον Eurovision Song Contest 2017

Το “έλα να δεις” γίνεται φέτος στο International Exhibition Center του Κιέβου όπου διεξάγεται ο Eurovision Song Contest 2017. Καθώς προχωρούν οι πρώτες πρόβες των 42 χωρών, φαβορί καταποντίζονται και σταματούν να είναι φαβορί. Χώρες που περίμεναν ότι θα τα πήγαιναν καλύτερα μετά την αποκάλυψη της σκηνικής τους παρουσίας βυθίζονται ακόμη πιο χαμηλά και κινδυνεύουν ακόμη και με αποκλεισμό από τον Ημιτελικό γύρο. Αγχωμένοι ερμηνευτές που αδυνατούν να αποδώσουν σωστά το τραγούδι τους. Από την άλλη, έχουμε χώρες-φαβορί που παραμένουν φαβορί και το αποδεικνύουν πολύ έντονα επί σκηνής. Εκπληκτικές σκηνικές παρουσίες από ορισμένες χώρες. Πολύ υψηλού επιπέδου ερμηνείες από ερμηνευτές γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Και πολλά πολλά άλλα με τα οποία θα ασχοληθούμε από αύριο το πρωί.

Μείνετε συντονισμένοι στο EuroHall. Αύριο Πέμπτη στις 11:00 ώρα Ελλάδας ξεκινούν οι δεύτερες και τελευταίες προβές (πριν τις επίσημες παραστάσεις με παρουσία κοινού) και όπως έχω ξαναπεί οι τελευταίες αυτές πρόβες θα μας δώσουν τις χώρες που θα προκριθούν και φυσικά την νικήτρια χώρα. Καθώς θα προχωρούν οι δεύτερες και τελευταίες προβές θα ξεκινήσει και ο σχολιασμός αλλά και η βαθμολογία του EuroHall. Οι δεύτερες πρόβες για τον 1ο και τον 2ο Ημιτελικό ξεκινούν στις 4 και 5 Μαΐου αντίστοιχα, ενώ για τις χώρες που βρίσκονται ήδη στον Μεγάλο Τελικό οι δεύτερες πρόβες ξεκινούν στις 7 Μαΐου.

Καλή επιτυχία στα εναπομείναντα φαβορί, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες που θα δώσουν μάχη για μια θέση στον Μεγάλο Τελικό.

Advertisements